Usluge koje Braniteljska zadruga "Secretum" nudi


Optimiranje krojnih mjera

Nakon odabira materijala (dekora i debljine) i razrađenih mjera, kupac svoju narudžbu definira s projektantom, te se izrađiuje 3D prikaz željenog proizvoda. Mjere se zatim kompjuterski obrađuju da bi se maksimizirala iskoristivost ploče tj. panela iz kojeg će se piliti pojedini elementi za namještaj.

3D prikaz i gotovi proizvod


Piljenje prema mjerama kupaca

Radi se na osnovi napravljene narudžbe, tj. krojne liste i računa za obavljene usluge. Po izvršenoj uplati, nalog kupca se uvrštava u plan za piljenje. Kupac dobiva informaciju o terminu piljenja i kantiranja te točnom terminu gotovosti naloga, ukoliko to nalog zahtjeva. Nakon što je trgovac optimirao krojnu listu, ona se računalom šalje na pilu. Ploča se zatim pili prema shemi iz krojne liste, potpuno automatizirano te se na taj način eliminiraju moguće pogreške kod piljenja.


Ravno kantiranje

Usluga kantiranja ili lijepljenje rubnih traka podrazumijeva zatvaranje svih vidljivih rubova na dijelovima elemenata za namještaj. U ponudi ima dvije vrste kantiranja:
- Kartiranje ABS rubnom trakom debljine 0,5mm, 0,8 mm, 1 mm 1,3 mm, 2 mm.
- Kantiranje ABS rubnom trakom vrši se za debljine iverala 10 mm, 16 mm, 18mm, 25 mm, 28mm, 36 mm, 40 mm i 50 mm.


CNC krivolinijska obrada i krivolinijsko kantiranje

U ponudi je usluga CNC obrade kao i usluga krivolinijskog kantiranja ABS trakom. U ponudi je široki model tipskih elemenata po vrlo povoljnim cijenama. Isto tako nudimo i mogućnost izvedbi zahtjevnih elemenata za namještaj. Te zahtjevne krivolinijske izvedbe moraju se najprije nacrtati koristeći računalni program Autocad. Gotova se shema zatim kompjuterski šalje na pilu koja će ispiliti materijal prema nacrtanoj skici.

Primjer obrade u videu


Prijevoz materijala kupcima

Materijali pripremljeni za isporuku dovoze se do odredišta kupca.


Okovi

Materijali

Dekori

Copyright © www.bz-secretum.hr 2013. Sva prava pridržana.